Company information Lagertechniek.nl

Lagertechniek is al ruim 30 jaar een gevestigde naam binnen de branche. Dankzij deze jarenlange ervaring kunnen wij u dan ook altijd van passend advies voorzien. Ons team kan u ook helpen met specialistisch advies op het gebied van lagertechniek, aandrijftechniek, perslucht, pneumatiek en lineair. Gezamenlijk proberen wij dan ook altijd om u de beste oplossing te bieden voor uw probleem. Doordat wij over een grote voorraad beschikken hanteren wij relatief korte levertijden. Daarnaast kunt u bij ons aandrijfriemen, lineaire assen en rails op maat bestellen, iets wat ons bijzonder maakt binnen de branche.
 
Wat houdt zo’n specialisme in:
Door de hoge kennisgraad van het hedendaagse aanbod en een brede, diepe voorraad kan er kwalitatief hoogstaand advies gegeven worden. Ook al is er een zeer loyale houding naar de fabrikant SKF. Er wordt een fabrikant onafhankelijk advies gegeven.
 
Why Lagertechniek.nl:
De persoonlijke aanpak, snelheid van werken, het unieke maatwerk en leveren van kwaliteit zijn de alles omvattende woorden. Deze woorden zijn een rode draad door de organisatie. Dit is terug te zien in het analyseren van uw situatie, het uitgebrachte advies en de verkrijgbaarheid van de producten.
 
Dumotion B.V.
Afrikalaan 29A
5232 BD ’s-Hertogenbosch
T. +31 (0)85 - 485 9607
E. sales@dumotion.eu
K.v.K. 78539056
BTW NL861441448B01
www.lagertechniek.nl